Space1
Space2
Space3
space4 HTML tutorial

Σε ιδιώτη επενδυτή η αξιοποίηση της μαρινας Αμφιλοχίας


Πολύ καλό νέο η αξιοποίηση της μαρίνας σκαφών αναψυχής στην Αμφιλοχία .
Ο δήμος με ανακοίνωσή του μας ενημέρωσε ότι μετά από τις απαραίτητες διαδικασίες που έγιναν η μαρίνα παραχωρήθηκε για ορισμένο χρονικό διάστημα μέχρι το 2036 σε ιδιώτη επενδυτή και συγκεκριμένα στην εταιρεία Γερμανικών συμφερόντων «Gulf Marina» που συμμετείχε στη δημοπρασία, προς αξιοποίηση και εκμετάλλευση με ετήσιο μίσθωμα 24000 ευρώ και με την προϋπόθεση δημιουργίας των απαραίτητων εγκαταστάσεων τόσο στην στεριά όσο και στη θάλασσα εμβαδού 5.000 τ.μ.
Αυτό το καλό για μένα νέο ήταν αρκετό να πυροδοτήσει συζητήσεις, να δημιουργήσει προσδοκίες αλλά και αρκετές θα έλεγα δεύτερες σκέψεις με καχυποψία μήπως αποτελεί ένα ακόμα προεκλογικό πυροτέχνημα που είναι αλήθεια έχουμε ακούσει πολλά όπως το φημισμένο υπόγειο parking στο μπαστούνι ,όπως χρωματισμός σπιτιών ,υδροπλάνα και ένα σωρό άλλα φαραωνικά έργα, που δικαιολογημένα σε κάνουν δύσπιστο αν δεν τα δούμε τελειωμένα πριν τις εκλογές και όχι μετά.
Κατά την γνώμη μου και πάντα με θετική σκέψη θεωρώ ότι αυτό το πρώτο βήμα είναι προς την σωστή κατεύθυνση αξιοποίησης των φυσικών χαρακτηριστικών της περιοχής μας, που τόσο πολύ το έχουμε ανάγκη στην Αμφιλοχία ιδιαίτερα μετά το σοκ που επέφερε η παράκαμψη της Αμφιλοχίας προς τα Ιωάννινα και προς Λευκάδα.
Καλό θα είναι μην προκαταβάλλουμε αρνητικά την όποια ενέργεια προς χάριν κομματικού οφέλους.
Ας αφήσουμε για λίγο στην άκρη την μιζέρια μας κι ας περιμένουμε όλοι μαζί να δούμε την πόλη μας να παίρνει την θέση που της αξίζει στο τουριστικό προϊόν της χώρας μας.
Δεν με νοιάζει ποιος είναι ο Δήμαρχος σήμερα ή αύριο.
Έχω να ανέβω τα σκαλιά του Δημαρχείου χρόνια.
Δεν με νοιάζει όπως και να λένε το Δήμαρχο ότι χρώμα και να είναι  μπλε, πράσινος κόκκινος ή μωβ.
Από αυτές εδώ τις σελίδες θα επικροτούμε και θα λέμε μπράβο σε κάθε καλό που γίνεται για το τόπο μας, και θα είμαστε κριτικά απέναντι σε κάθε αρνητική εξέλιξη. 
Ας αναρωτηθούμε εμείς οι μεγαλύτεροι τι καταφέραμε με την στείρα άρνηση στα πεπραγμένα των πολιτικών μας αντιπάλων τόσα χρόνια και τι κόσμο παραδίνουμε.
Μην συνεχίσουμε το ίδιο λάθος.

Αυτά τα λίγα για την ώρα.


Δημοσίευση σχολίου

Ολα τα σχόλια εμφανίζονται μετά την έγκριση του διαχειριστή.Μπορείτε να σχολιάσετε κόσμια για όποιο θέμα σας ενδιαφέρει αλλά κανένα μήνυμα με προσβλητικό, ακατάλληλο ή εκ του πονηρού περιεχόμενο δεν θα εμφανιστεί.

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.