Space1
Space2
Space3
space4 HTML tutorial

Αμφιλοχία: Στο πλευρό του Τουρουνίδη και ο Παντελής Κουτρουμάνος

Μια υποψηφιότητα στον Δήμο Αμφιλοχίας  που πραγματικά ξεχωρίζει , είναι αυτή του Παντελή Κουτρουμάνου.

Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο με όρεξη για δουλειά αλλά και μεγάλη εμπειρία σε ότι έχει να κάνει με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρετεί επαγγελματικά κοντά είκοσι χρόνια.

Ο Παντελής Κουτρουμάνος  είναι υποψήφιος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Δήμος για όλους» που έχει ως επικεφαλής τον Σάκη Τορουνίδη και είναι αποφασισμένος εφόσον εκλεγεί να υπηρετήσει όλους τους πολίτες της Αμφιλοχίας. 

Όπως ο ίδιος αναφέρει «γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη της Αμφιλοχίας. Από την εφηβική μου ηλικία δραστηριοποιήθηκα και συμμετείχα σε δράσεις πολιτιστικού και κοινωνικού περιεχομένου που είχαν ως επίκεντρο την τοπική κοινωνία, το επίπεδο διαβίωσης των συμπολιτών μου και την ευρύτερη ανάπτυξη του τόπου μου. Από το 2004 ξεκίνησα να υπηρετώ ως υπάλληλος τοπικής αυτοδιοίκησης στο Δήμο Αθηναίων όπου εργάζομαι μέχρι και σήμερα.

Η επί 19 έτη εργασιακή εμπειρία στη Τοπική Αυτοδιοίκηση, μου έχει δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσω την απαιτούμενη τεχνογνωσία σε επιχειρησιακό και διοικητικό επίπεδο, ώστε να δώσω λύσεις στα καθημερινά προβλήματα μιας τοπικής κοινωνίας και των κατοίκων της, αλλά και να σχεδιάσω την επόμενη μέρα για μια σύγχρονη και βιώσιμη πόλη.
Αυτός είναι και ο λόγος που επιθυμώ να εργαστώ για την γενέτειρα μου. Μια κωμόπολη που αγαπώ. Που νοιάζομαι. Ένας τόπος με κομβική θέση, πανέμορφος μα παραμελημένος επί σειρά ετών.

 

Στις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου συμμετέχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αμφιλοχίας με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» και επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Σάκη Τορουνίδη. Πιστεύουμε ότι ο τόπος μας αξίζει μια νέα αρχή, με νέους ανθρώπους που θα τον υπηρετούν και έναν Δήμαρχο που ενώνει και μπορεί…»



This is the most recent post.
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δημοσίευση σχολίου

Ολα τα σχόλια εμφανίζονται μετά την έγκριση του διαχειριστή.Μπορείτε να σχολιάσετε κόσμια για όποιο θέμα σας ενδιαφέρει αλλά κανένα μήνυμα με προσβλητικό, ακατάλληλο ή εκ του πονηρού περιεχόμενο δεν θα εμφανιστεί.

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.