Space1
Space2
Space3
space4 HTML tutorial

Ο προεκλογικός καμβάς της Αμφιλοχίας


Μετά τα καλοκαιρινά φεγγάρια και τις όμορφες στιγμές στην ακροθαλασσιά η "μητέρα φύση" μας καλεί να μαζευόμαστε σιγά σιγά στο σπιτικό μας και νωρίς μάλιστα, όπως άλλωστε έκανε και η μαμά μας στα παιδικά μας χρόνια .
Θες με το άγριο (δες μπουμπουνητά) θες με το καλό μας υπενθυμίζει ότι η καλοκαιρινή ραστώνη τελείωσε και είναι η ώρα της χειμερινής προσαρμογής και ενασχόλησης με άλλα που θα συμβούν στην επόμενη χειμερινή σεζόν και όχι μόνο.
Ένα από αυτά που θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα, είναι οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές που θα γίνουν τον επόμενο Οκτώβριο.
Ηδη δειλά δειλά άρχισαν τα πάρε δώσε στην τοπική μας κοινωνία, για το ποιος θα είναι που με ποιόν και γιατί, και όλα τα γνωστά τις προεκλογικής χρονιάς που έρχεται.
Ονόματα γράφονται και σβήνονται, βολιδοσκοπήσεις γίνονται, συμμαχίες χτίζονται κι όλα αυτά αθόρυβα μην τυχόν ο πανδαμάτωρ χρόνος κάψει την προοπτική τους και σωστά κάνουν.
Αυτή τη στιγμή  μόνο δύο υποψηφιότητες μπορούν να θεωρηθούν βέβαιες.
Μία του νυν δημάρχου κ. Κατσούλα και μία του ΚΚΕ .
Θεωρώ βέβαιη την εκ νέου υποψηφιότητα  του κ. Κατσούλα μιας και αυτήν την στιγμή είναι το δυνατό χαρτί  ελλείψει "προς το παρόν" ισότιμου πολιτικού αντιπάλου, ιδίου πολιτικού βάρους και εκτοπίσματος.
Το 2023 βέβαια δεν θα είναι 2019 για τον κ Κατσούλα μιας και στον απολογισμό τις τετραετίας δεν νομίζω ότι θα είναι και αυτός όσο ικανοποιημένος θα ήθελε από τα πεπραγμένα της τετραετίας, γνωρίζοντας τις προσπάθειες που κάνει για την πόλη μας, και το Δήμο Αμφιλοχίας στο σύνολό του.
Θα θελήσει όπως είναι λογικό μια δεύτερη ευκαιρία, ποιο ώριμος και ποιο έμπειρος πλέον να τα βάλει με το "τέρας" που όλοι το βλέπουμε να έρχεται στην πόλη μας της οικονομικής ύφεσης της ανεργίας και του μαρασμού που μας χτυπάει την πόρτα. 
Να ξεκαθαρίσω κάνοντας μια παρένθεση εδώ, ότι όταν μιλώ για το πρόσωπο κ Κατσούλα αναφέρομαι σαν εκπρόσωπος όλου του συνδυασμού και των στελεχών που απαρτίζουν την σημερινή δημοτική αρχή.
Ξέρω ότι κάνει πολλές προσπάθειες όλα αυτά τα χρόνια, αλλά κάτι λείπει στην "Ορχήστρα".
Ίσως η εμπειρία , ίσως οι συνεργάτες ,ίσως το επιστημονικό προσωπικό, δεν είμαι άξιος εγώ να του προτείνω λύσεις, άξιος είμαι μόνο να κάνω διαπιστώσεις από αυτά που βλέπω και ακούω.
Γνωρίζει αυτός καλύτερα από εμένα το φάρμακο για μια νέα ποιο δημιουργική τετραετία.
Τώρα όσον αφορά άλλους διεκδικητές του δημαρχιακού αξιώματος ακούγονται ονόματα καλά και δυνατά κατά την γνώμη μου (χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμα από τους ίδιους) ,με καλή τοπική, ατομική και επαγγελματική παρουσία.
Δεν θα αναφέρω ονόματα βέβαια προς το παρόν για ευνόητους λόγους αλλά τα κρίνω προς την σωστή κατεύθυνση που θέλουν να στήσουν αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς βασιζόμενοι στα προβλήματα και όχι στους κομματικούς σχεδιασμούς.
Προσπαθώ στην κριτική μου να είμαι δίκαιος μιας και όλοι μας μηδενός εξαιρουμένου θέλουμε το καλύτερο για την πόλης μας. 
Αυτά τα λίγα για τώρα.
Χειμώνας έρχεται θα τα λέμε ποιο συχνά.

Γειά σας

Δημοσίευση σχολίου

Ολα τα σχόλια εμφανίζονται μετά την έγκριση του διαχειριστή.Μπορείτε να σχολιάσετε κόσμια για όποιο θέμα σας ενδιαφέρει αλλά κανένα μήνυμα με προσβλητικό, ακατάλληλο ή εκ του πονηρού περιεχόμενο δεν θα εμφανιστεί.

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.