Space1
Space2
Space3
space4 HTML tutorial

Αφιέρωμα στην Κούβαρη Δέσποινα

Το Amfiloxia-blogs θέλοντας να τιμήσει ανθρώπους που πρόσφεραν στην Αμφιλοχία από οποιοδήποτε μετερίζι εγκαινιάζει σήμερα μια νέα σελίδα ειδικού αφιερώματος σε αυτά τα άτομα με σκοπό να τους ευχαριστήσει δημόσια για την προσφορά τους στην πόλη και στους κατοίκους της.

Σε αυτή την πρώτη μας ανάρτηση θα αναφερθούμε σε ένα πρόσωπο που αν και η καταγωγή της είναι από ένα πολύ όμορφο νησί πολύ μακριά από εδώ την Ικαρία θεωρείται από όλους μας πλέον μετά τόσα χρόνια στην Αμφιλοχία ο δικός μας άνθρωπος.

Και βέβαια μιλάμε για την γιατρό μας την άξια Κυρία και παιδίατρο Κούβαρη Δέσποινα.
Πάνε πολλά χρόνια που ήρθε στην Αμφιλοχία νέα γιατρός τότε ανοίγοντας το πρώτο της ιατρείο πάνω από τον παιδικό σταθμό της Αμφιλοχίας.

Ήμουν μικρό παιδί τότε περίπου 6 χρονών που με πρωτοπήγε η μάνα μου σε αυτό το ιατρείο της .

Η Δέσποινα όπως την φωνάζουν πλέον όλοι με το μικρό της όνομα λόγο συμπάθειας και εκτίμησης κάτι το οποίο θα κάνουμε και εμείς εδώ αναφέροντας την με το μικρό της όνομα με το πέρασμα των χρόνων στην Αμφιλοχία έκανε μόνο φιλίες.

Από τα χέρια της πέρασαν όλα τα παιδάκια σχεδόν της Αμφιλοχίας και της γύρω από αυτής περιοχής.

Ο μικρότερος τότε ασθενής πιτσιρικάς σήμερα θα είναι γύρω στα πενήντα.

Καταλαβαίνετε λοιπόν τι παιδάκια πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από τα χέρια της και αυτά με την σειρά τους έχουν ως γιατρό στα δικά τους παιδιά πάλι την Δέσποινα.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είναι μια καταρτισμένη γιατρός και αξιόλογος άνθρωπος.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων ευαίσθητος πάντα χαμογελαστός και πάνω από όλα φιλάνθρωπος.

Γνωρίζουμε πολύ καλά από προσωπική εμπειρία όπως και όλη η Αμφιλοχία ότι ποτέ της ασκώντας το λειτούργημα της και προσφέροντας την ιατρική της φροντίδα στα παιδάκια της Αμφιλοχίας το κέρδος από την δουλειά της δεν ήταν αυτοσκοπός της.

Ότι ώρα και να την χρειαζόμασταν νύχτα μέρα ήταν παρούσα και πάντα με το χαμόγελο έπαιρνε το άγχος από τις μαμάδες και γιάτρευε τα μυξιάρικα παιδάκια.

Αγαπάει τους μπόμπιρες και έχει τον τρόπο να τα κάνει να την αγαπάνε σύντομα και αυτά παρά τις σύριγγες και τις βελόνες.

Ελπίζουμε να είναι γερή και δυνατή για πολλά χρόνια ακόμα και να παίρνει την γκρίνια και τον πυρετό και από τα παιδιά των παιδιών μας γιατί την εμπιστευόμαστε και την αγαπάμε όλοι.

Νάσαι καλά Δέσποινα και σε ευχαριστούμε για ότι έκανες για μας όλα αυτά τα χρόνια από τότε μέχρι ……σήμερα και ….στο μέλλον .


Μηνυμα απο blogger:1745 αναγνώσεις και 85 αναδημοσιευσεις.
Amfiloxia-Blogs





Δημοσίευση σχολίου

Ολα τα σχόλια εμφανίζονται μετά την έγκριση του διαχειριστή.Μπορείτε να σχολιάσετε κόσμια για όποιο θέμα σας ενδιαφέρει αλλά κανένα μήνυμα με προσβλητικό, ακατάλληλο ή εκ του πονηρού περιεχόμενο δεν θα εμφανιστεί.

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.