Space1
Space2
Space3
space4 HTML tutorial

Η Αμφιλοχία

Amfiloxia,Amfilochia,Αμφιλοχια,MyAmfilochia,MyAmfiloxia Βρήκα στην Αμφιλοχίατο Σταμούλη το λοχία…..!!!
Μικρός …μικρός που είναι ο καρβασαράς…..!!!
Αξέχαστα τραγούδια αφιερωμένα στην Αμφιλοχία μας.
Την Αμφιλοχία που τα φωσφορούχα νερά του Αμβρακικού κόλπου δροσίζουν τα πόδια της.
Από Λιμναία με το βασιλιά Αμφίλοχο και το μεγαλοπρεπές κάστρο του στον Καρβασαρά με τα ατέλειωτα καραβάνια να διασχίζουν την πόλη έως και την σημερινή Αμφιλοχία τον κόμβο της Ηπείρου και των νησιών του Ιονίου η πόλη αυτή συνεχίζει να είναι το στολίδι του Αμβρακικού κόλπου χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές του βουνού και να σβήνει γλυκά γλυκά στα καταγάλανα νερά του κόλπου.
Ένας τόπος ξεχωριστός, ευλογημένος, γεμάτος φυσικές ομορφιές και πολιτισμό που στο πέρασμα των χρόνων συνεχίζει να αναπτύσσεται και να γοητεύει κάθε επισκέπτη.
Η Αμφιλοχία ο Ιναχος το Μενίδι είναι τα «παιδιά» του ιστορικού και ένδοξου Βάλτου που η ιστορία έχει γράψει χρυσές σελίδες αγώνα και αντίστασης στα ευλογημένα του χώματα που σήμερα έχουν στολιστεί με το καταπράσινο κάλος της φύσης και που τα τρεχούμενα ιαματικά νερά ποτίζουν τα πελώρια πλατάνια στο πέρασμα τους.

Αν ο δρόμος σας φέρει σε αυτά τα μέρη απολαμβάνοντας πεντανόστιμα χωριάτικα φαγητά συνδυασμένα με τα τοπικά ντόπια τυριά της Αμφιλοχίας όπως κεφαλογραβιέρα, γραβιέρα και πεκορίνο βραβευμένα σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό ποιότητας είμαστε σίγουροι ότι θα μας τιμήσετε ξανά με την παρουσία σας και θα γίνει και σας ο αγαπημένος σας προορισμός.






Δημοσίευση σχολίου

Ολα τα σχόλια εμφανίζονται μετά την έγκριση του διαχειριστή.Μπορείτε να σχολιάσετε κόσμια για όποιο θέμα σας ενδιαφέρει αλλά κανένα μήνυμα με προσβλητικό, ακατάλληλο ή εκ του πονηρού περιεχόμενο δεν θα εμφανιστεί.

[blogger][facebook]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.